Профил

Защо трябва да купим Acer от www.notebook.bg?

Избора на лаптоп е като избора на жена. Две мнения няма еднакви! На един му харесва да е компактен и лек, друг иска голям дисплей, ама да е лъскав, ама не - да е матов, за да не отразява, трети иска бърз SSD диск, четвърти не му била удобна клавиатурата и нямало камера, по-традиционните купувачи искат дисково устройство /което липсва в ултрабуците/. Студентите и пътуващите меринджей си харесват таблет, който с приставка клавиатура се превръща в лаптоп, някой се кефят на тъчскрийна, други си обичат добрата стара мишка. Шести, седми и осми /геймъри и професионалисти/ въобще не харесват концепцията на преносимия компютър и уважават само десктопа... Така мога да изброявам до 100.

Защо трябва да купим Acer?

Едно е факт - компютърната индустрия никога не е бълвала толкова много и разнообразни продукти. Тук определено може да споменем марката Acer / Ейсър, като производителя, който покрива възможно най-много ниши от IT устройства. Факт е, че те дори са първите, които анонсираха хибридни устройства от рода на Acer Iconia W3, която от таблет се превръща в супер компактен улрабук с клавиатура и мишка.

Почти за всеки вкус на пазара има поне по няколко алтернативи с марката Acer. Дори тук-там могат да се намерят залежали по складовете и малките нетбуци от сериите Acer Aspire One. Въпреки че те напълно са заместени от новите таблети с Windows8.

Освен тях в онлайн магазините е пълно с традиционни лаптопи от сериите TravelMate или Aspire.
На мода в момента са 
новите супер компактни ултрабуци като Aspire S3.
Дори може да ви увисне езика по невероятно футуристичния Acer Aspire R7.
Като прибавим и хибридните устройства, които ту са ултрабук, ту са таблет, като добавим и смартфоните с впечатляващите /не и мен/ 5-6 инча диагонали.

Излиза, че никога не е било по-лесно човек да си купи преносимо устройство. Но всъщност е точно обратното. Голямото предлагане на мобилни устройства, прави избора ни все по-труден. По тази причина повечето хора се принуждават да си купят компютър, лаптоп и смартфон. А много дори и таблет. Разбира се всичко това е в полза на производителите и на компютърните фирми продаващи IT техника. Естествено Ейсър не са единствените, които се опитват да ни засипят с оферти.

защо да купим точно Acer

Написаното до тук, мисля че дава отговор на въпроса "Защо трябва да купим Acer?"

Защо точно от www.notebook.bg?

 Тук не мога да бъда толкова полезен, понеже аз съм малко консервативен. Както казах в началото лаптопа е като жената. Е добре, вие бихте ли си взели жена през интернет? Аз не. И точно това е причината, че когато съм купувал лаптоп винаги съм искал да го видя, огледам от всякъде, дори ако мога да го включа и тествам. Искам да се уверя, че тъчпада е удобен за пипане, че дисплей не отразява, че жаковете са на подходящите места, че пантите са стегнати, че нищо не отзява и скърца... мога да изброявам още и още. Аз естествено съм малко по-претенциозен към техниката и държа на детайлите.

Но всичко това не ми пречи да разгледам предварително онлайн магазините като www.notebook.bg и да харесам поне като технически характеристики и цена даден модел лаптоп. После вече е лесно, когато имам набелязани 2-3 цели ще обиколя тук там, за да ги огледам и ще избера правилния лаптоп за мен.

От www.notebook.bg бих купил с удоволствие, ако цената е примамлива в сравнение с другите места. Ако гаранцията на ноутбука е поне 2 години, ако намеря продукт, който върви с подарък / чанта или подложка примерно :)/. Това, което знам със сигурност за www.notebook.bg, е че предлагат примамливи условия за пазаруване и плащане. Хареса ми, че ако цената се понижи в срок от 7 дни ще ми възстановят разликата, а условието за връщане без обяснения в 7 дневен срок напълно удовлетворява претенциозни клиенти като мен.

Защо трябва да купим acer от www.notebook.bg?

Надявам се сега, когато сглобим двата въпроса в един всеки да е намерил своя отговор сам за себе си. Аз имам отговор и той е, че може би след 2-3 години ще правя замяна на моя настоящ ноутбук. Така че, когато му дойде времето ще разгледам офертите и на Acer и на другите производители и ще избера подходящ модел. След това ще проуча за цена и ако www.notebook.bg ме зарибят директно ставам техен клиент.

Ако се интересувате повече за тайванската марка прочетете в техния официален сайт и в страницата в wikipedia за Ейсър 

Това е от мен. Ако темата ви е станала интересна и желаете да четете ревюта за лаптопи Acer, елате в моя блог и разглеждайте на воля acer-pacer.com

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
Блогът на happyboy за нещата около нас
От скоро блогвам и тук, въпреки че имам регистрация в data-та от незнамсиколко години. Казвам се Виктор и се занимавам с уеб дизайн и оптимизация. Портфолиото и услугите ми може да видите тук www.seo-

Категории · Архив

рекламирай тук

Блогове, които чета